PRINTEN

Of het nu om kleine of grote hoeveelheden gaat. Met onze nieuwste printers vergaren, boren, vouwen of
brocheren we al onze opdrachten tot een meesterwerk.

DIGITAAL DRUKWERK

Digitaal drukken is interessant voor kleinere oplagen, de opstartkosten zijn relatief laag. Daarnaast is de inkt direct droog en de druktijd kort. Ideaal dus bij spoedopdrachten.

OFFSET DRUKWERK

Oplage nodig van meer dan 500 exemplaren? Daar gebruiken we de offset druktechniek voor. Dit is de voordeligste manier om grote oplagen te drukken.

GRAFISCHE AFWERKING

We hebben alles in huis om drukwerk waardevol te maken. Met onze ideeën, grafische mensen en handige materialen, kan je alle kanten op.

CREATIE

Drukwerk nodig dat echt opvalt bij jouw doelgroep? Wij denken met je mee en geven communicatie een creatieve boost.

OPMAAK / DTP

Onze DTP – afdeling controleert alles, zodat het foutloos gedrukt of geprint wordt.

SIGN

Vlaggen, spandoeken of borden met je logo nodig? Wat de wensen ook zijn, het beeld moet tot in detail kloppen. Met de juiste sign-technieken is alles mogelijk.

DIRECT MAIL

Nieuws delen in je doelgroep? Wij verzorgen mailings, nieuwsbrieven en uitnodigingen. Van het idee tot deurmat. Handig om dit aan ons over te laten.

PROMOTIE ARTIKELEN

Breng je organisatie op een attente manier onder de aandacht. Kom goed voor de dag op evenementen of beurzen.

VERPAKKINGEN

Mooie producten verdienen natuurlijk een aantrekkelijke verpakking. Stijlvol, opvallend en van goede, maar betaalbare kwaliteit. 
.

VOORRAAD BEHEER

Wel voorraad, maar geen opslag? Maak dan gebruik van online vooraadsysteem. Zo heb je altijd inzage in de voorraad. Met een inlogcode plaats je eenvoudig bestellingen.

PAPIEREN BEKERS

Een bedrijfslogo, slogan of andere boodschap op een originele manier op laten vallen? Denk eens aan bedrukte koffie- of theebekers.